MY TABLE
LA MIA TAVOLA
Traditions, food culture, personal stories, secrets and recipes from the italian kitchen with a norwegian twist.
Marmellata di arance
Jeg elsker frisk, syrlig og litt bitter sitrusmarmelade med en touch av Middelhavet.
Ciambelline al vino
Vinkjeks. Rustikke, sprøe små søtsaker til kaffen eller til dessertvinen. Typisk tradisjon fra det romerske bondekjøkken.
Surdeig Ciambella – italiensk frokostkake
Ingen ekte italiensk frokost uten en Ciambella - nydelig smak med surdeig
Torta all’arancia
En perfekt vinterkake når italienske appelsiner er i sesong. En av mine absolutt favorittkaker!
Giovedì gnocchi
Gnocchi er en italiensk rett bestående av poteter, mel og egg. Opprinnelig fattigmannskost fra romersk tradisjon.
Cantucci con mandorle e pistacchio
En klassisk kjeks fra Toscana som nytes med et glass vin Santo til. Blir aldri lei av disse med mandler og pistasjnøtter.
Surdeig grissini
Grissini er små, sprøe brødpinner som er perfekt å sette på bordet for å vekke apetitten før et måltid eller som snacks til en aperitivo.
Pane con la Frutta Secca
Nydelig brød til vellagrede oster, appelsinmarmelade eller brunost om du liker det.
Borlotti beans with garlic and sage
Preparing these fresh beautiful borlotti beans is a pure pleasure.
Surdeigsbrød med frø og honning
En av mine absolutte favorittbrød med sunne, digge frø som gir en nøtteaktig smak.
Blueberry and ricotta turnovers
These ingredients are for me the perfect combinations. Fresh blueberries straight from the forest outdoor my cabin mixed with italian ricotta cheese with a touch of lavender.
Carciofi alla Romana
Carciofi alla Romana is a signature dish in Rome. They are cooked gently in white wine, with salt, garlic, lemon, parsley and mint. Deliciously marinated in these flavors, they are even better the day after.
La Pastiera Napoletana
This has become a must in our home for Easter: the legendary Neapolitan pastry filled with ricotta and wheat grains, with the aroma and taste of orange and lemon. Ingredients that take me to the Mediterranean.
La Ribollita
There are countless varieties of this delicious, rustic soup. It is typical for autumn and is traditionally a "cucina povera" within Italian cuisine.